citron

Idag är jag så trött att jag inte står ut med mig själv. Har börjat få ont i halsen också. Har sovit hela lunchledigheten. Drar mig inför att börja packa, imorgon är det en exakt en vecka tills jag åker hem. Känner mig idag lite neggo.
Men jag hoppas på en vändning. Ska försöka att inte tänka så mycket på det ledsamma. Ikväll får jag nog träffa Sussie som är och hälsar på. Hon ska bo hos Isabelle tills på lördag.
Pepp mottages varmt!

Puss.



Kommentarer
Postat av: moster Anna

Hej Bea! Du kommer nog att tycka att det är sorgligt och längta tillbaka ett tag, det går inte att undvika när man har trivts och fått goda vänner. Men man vänjer sig med saknad och när du kommer hem är det midsommar och sen får du komma till Moliden och sitta på vår mysiga altan med tomater och blommor.

Kram, Anna

2011-06-16 @ 21:56:08
Postat av: moster Anna

Hej Bea! Det kommer nog att kännas vemodigt att åka från Paris ett tag till, det går inte att undvika när man har trivts och fått goda vänner. Men man vänjer sig vid saknad. När du kommer hem är det midsommar och när du kommer till Övik får du komma till Moliden och mysa på vår veranda med tomater och blommor.

Kram, Anna

2011-06-16 @ 21:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0