svar

Till er som undar nu.
På tisdag åker jag som Au Pair till Paris och ska jobba där i 10 månader. Här kan ni läsa lite mer:
http://arbetarbladet.se/slaktvanner/1.2283795-paris-har-kommer-gavletjejerna-

svar

Till er som undar nu.
På tisdag åker jag som Au Pair till Paris och ska jobba där i 10 månader. Här kan ni läsa lite mer:
http://arbetarbladet.se/slaktvanner/1.2283795-paris-har-kommer-gavletjejerna-

café noir et un baguette

Igår efter vår avskedsmiddag är hemma så insåg jag att jag faktiskt bara har några ynka dagar kvar att sova i min sköna säng. Lilla trygga rummet med de fina tapeterna.. Kanske blir man lite hemmakär precis innan man ska lämna boet.
Nu sitter jag och har precis ätit frukost. Svart kaffe och baguette - som om jag inte kommer få nog av det senare?


FOR ONE NIGHT, AND ONE NIGHT ONLY - LE MOULIN ROUGE














Fredag kväll och avskedsfest för mig, Bella, Lina och Poppi. Tack för en jättehärlig (även om allt inte gick som det skulle, bränd kyckling, sönderstrykt känning osv.) kväll, mina fina mademoiselles <3.

faire du shopping


Här handlas det för fulla korgar inför kvällens avskedsfest. Moulin Rouge är ett genomgående tema, till och med plasten runt osten (!) kläs av Moulin Rouges snurrande kvarn. Imorgon får ni se hur fina vi och våra gäster var under kvällen.
Och Lana! Underbart att du kommer, skönt att få säga hejdå på riktigt innan jag drar. <3

LE ROUGE


Kunde inte motstå att köpa denna fagra klänning. Jag har lovat Malin, Jessica och Fernanda att jag ska bära den på min första (hoppas det blir någon då?) dejt i Paris. Vad tror ni om det?

INSPIRATION


Många många timmar har jag hängt på denna blogg. Hanna och John's blogg. De levde i Marseille en tid och de har båda drop dead snygg stil och vackra bilder i sin blogg. Stil och bilder ska ni få se mycket av i min blogg också.

Tillhörigheter

Nu har jag testpackat. 21kilo blev det. Men inom sinom tid kommer jag packa ur allt det onödiga och fixa't. Idag har jag även varit i Gävle med heliga brudar och gått i affärer utom att köpa någonting förutom ett plagg. En fantastiskt vacker röd klänning. Den ska med.
Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Bella och Poppi åker till Paris på söndag. Jag drar på tisdag nästa vecka och sedan i början på September kommer Lina. Åh, det här blir så spännande. Många av mina vänner ska göra så roliga och spännande saker, och några har redan dragit iväg. Fick mejl från Mickis i Mexico idag och jag blev så fantastiskt glad att jag nästan började gråta. Och så vill jag hälsa på henne när jag blir ledig över jul, men då kommer jag nog längta hem för mycket för att slopa Gävle. Faaast.. det tar vi då. Nu kör vi istället!

"DET HÄR ÄR SLUTET PÅ BÖRJAN"


Det var här det började. Det var här beskedet kom. Jag fick mitt drömjobb i Paris bekräftat via telefon. Nu är det bara 11 dagar tills jag åker och därför har jag skapat en till* box att lägga mina minnen i. En box ni är delaktiga i, när ni vill och om ni vill. Det här blir min blogg om mitt liv i Paris - hur sjukt är inte det?

* Box nummer ett: <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0