vakna drömmar

Just nu, kära vänner, sitter jag och tänker tillbaka på gymnasietiden. Jag skannar igenom min gamla blogg, den känns som ett fint minne, som att titta i en gammal dagbok och i ett fotoalbum. Jag saknar de tiderna, jag saknar mina fotoalbum hemma i mitt rum i Valbo. Jag saknar er.
Då kunde jag aldrig ha anat var jag skulle sitta nu. I Paris, mitt i smeten, färdigjobbad och färdigdansat med ett alldeles för dyrt inhandlat te från Affären, i sverige skulle det kosta 14kr, jag betalade 3.95 Euro. Men bara för att få dricka Kvällsro från Friggs är det värt varenda krona.

Men saknaden är inte tung eller jobbig. Den är bara fin och vacker. Jag har haft det så himla bra, och jag har det helt underbart här. Jag känner mig himla tacksam när jag vaket sitter och drömmer. Man glömmer lätt bort de små sakerna, därför är det så skönt att kunna läsa om allt igen. Som man kan se sin favoritfilm eller läsa sin favoritbok om och om igen för att man tycker om dem så mycket, så kan jag läsa och titta i min gamla blogg, eller i gamla dagböcker och återigen få le lite åt de vackra stunder som varit eftersom jag förevigat dem. Det känns bra.

http://beafis.blogg.se/2010/may/


Kommentarer
Postat av: Linayer

åhåhå! om du bara visste hur gärna du skulle få kladda ner mina foton, dingla med mina kläder, rota i mina lådorna, läsa mina tidningar, skratta i min säng och äta brownie! saknaleeeee. Linayer is not on fire without Bayer...

2011-02-10 @ 09:39:59
URL: http://[email protected]
Postat av: J' Xenia Sheikh

We want your bloooood!

2011-02-10 @ 10:28:45
URL: http://sheikhs.blogg.se/
Postat av: Lina Åslund

http://liinaaslund.blogg.se/ kommentera! :)

2011-02-10 @ 10:31:15
URL: http://liinaaslund.blogg.se/
Postat av: Linda

Sant så sant min vän, saknad är vackert. Beafis bloggen får aldrig tas bort. <3

2011-02-10 @ 15:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0