jag stortrivs och är så himla lycklig, tänk att jag får vara här. bo här.

Jag har haft en så himla bra start på helgen. Igår fick jag sluta tidigare och tog det då lugnt på dagen, läste bok i öppet fönster, fikade lite. Vilade lite, dansade jazz (lite lätt, ska kolla upp en högre nivå), åkte hem gjorde mig i ordning, träffade Au Pair tjejerna (från svenska skolan) och drog till en pub för att inta lite dryck.
Senare kom Bella och Lina, det kändes så naturligt att träffa Lina, fast jag inte sett henne på två veckor (!). Hade det varit någon som jag visste inte var i Frankrike hade det varit en helt annan sak.
Vi gick allihopa på VIP room igen och det var skoj, lite mer hip hop denna gång och en fet rappare som stod och röjde i mitten där stripporna stått veckan innan. Honom skrattade jag gott åt.
Vi åkte hem till Bella alla tre och sov där efter lite nattamat.

Idag har vi varit i Charlèt les Halles och vandrat runt i de underbara kvarteren. Vi träffade Caroline och Hanna, två andra Au Pairer som vi träffade på mötet. Caroline har varit här sedan i januari så hon hade mer koll än vad vi har. Det kändes verkligen som att vi klickade alla fyra och det är förstås hur roligt som helst. Om jag själv får bestämma så kommer jag umgås med dem ofta.Vi köpte med oss baguette, ost, vindruvor, vatten, läsk, couscous med grönsaker, jucie och hade picknick i en park. Myspys.
Solen var framme och folk badade i fontänen, stekte med sololja och barn lekte här och där. Ett par 40+, låg och hade förspel mest hela tiden, tillslut så såg det i princip ut som att de låg med varandra fast med kläderna på. Ni vet som ormar snurrar och snirklar ihop sig med varandra under parning. Det är väl så man gör det här i Paris. Kärlek helt ostört när man vill och hur man vill. Vi låtsades inte se såklart, svenskar som vi äro.
Lina kom också och var med oss när vi fikade på mysiga svenska institutet som har riktigt kaffe. Mums. Köpte en hallongrotta också. Vi pratade om skilsmässa eftersom Bellas familj skiljer sig. Jobbigt. Lina har också problem, hennes familj har hon flyttat ifrån och hon bor hos Bella för tillfället. Hon har inte hittat någon ny familj och eventuellt så åker hon hem på måndag. Stackarn.

I kvarteren var det lugnt och tempot var precis som man önskar. Jag hittade en väska på en vintage butik. Lite överpris, men jag köpte den ändå. Så fin var den.

Ikväll ska jag ta det lugnt lugnt och se en film. Skriva mejl till mamma om saker jag vill att Malin ska ta med (om du kommer så får du ta det som handbagage) och om lite tankar man har här.

Hoppas ni har det underbart hemma också!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0